PienennäSuurenna

PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYSYHTYMÄ

ETUSIVU YHTYM HENKILST PTKSENTEKO TALOUS TILASTOT LOMAKKEET YHTEYSTIEDOT PHSOTEY Facebookissa PHSOTEY Twitteriss PHSOTEY YouTubessa Instagram

 

KOTIHOITO


Kotihoito tuottaa kuntalaisten kotona asumista ja toimijuutta tukevia henkilökohtaisen huolenpidon ja hoidon palveluita. Kotona asumista tuetaan erilaisten tuki- ja turvapalveluiden ja hoitotarvikkeiden avulla. Kotihoidon palveluja toteutetaan yhdessä asiakkaan, omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidon kriteerit ja asiakasmaksut vahvistaa vuosittain hallituksen jaosto. Tukipalveluja on turvapuhelinpalvelut, ateriapalvelu, sauna ja kylvetysapu, asiointipalvelu, pyykinpesupalvelu, siivouspalvelu (yli 20% sotainvalideille), tilapäinen asumispalvelu ja päiväkeskustoiminta.

Asiakkaalla on mahdollisuus saada kotihoidon palveluja joko säännöllisesti tai tilapäisesti palvelun tarpeesta riippuen. Palvelun tarve kartoitetaan maksuttomalla arviointikäynnillä yhdessä asiakkaan tai hänen halutessaan omaisten / läheisten kanssa. Asiakkaan kanssa tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma.

Palveluohjausyksikkö Pauli ohjaa ja neuvoo
ikäihmisten kotona asumiseen liittyvissä asioissa
Arkipäivisin klo 8 - 16
puh. 03 819 3199
Palveluohjauksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä ja
soitamme takaisin saman päivän aikana.

 

Hakemus kotihoitoon

 

Sivu pivitetty: 13.01.2015