PienennäSuurenna

PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYSYHTYMÄ

ETUSIVU YHTYMÄ HENKILÖSTÖ PÄÄTÖKSENTEKO TALOUS TILASTOT LOMAKKEET YHTEYSTIEDOT PHSOTEY Facebookissa PHSOTEY Twitterissä PHSOTEY YouTubessa Instagram

 

KESKUSSAIRAALA

Keskussairaala tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja kaikille 14 jäsenkunnalle: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Iitti, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pukkila ja Sysmä.
 
Erikoissairaanhoidon tulosryhmä muodostuu konservatiivisesta, operatiivisesta, psykiatrisesta ja kuntoutuskeskuksen tulosalueesta. 
 
Palvelujen saatavuus 
 
Toiminta järjestetään siten, että odotusaika tutkimukseen ja hoitoon on potilaan hoidon tarpeeseen nähden kohtuullinen ja että odotusajat eivät ylitä kansallisen lainsäädännön määreitä. Lähetteet käsitellään kolmen vuorokauden kuluessa lähetteen saapumisesta. Hoidon ja tutkimuksen tarpeen arviointi tehdään ja potilas saa siitä tiedon kolmessa viikossa. Potilas saa tarvitsemansa tutkimuksen ja hoidon pääsääntöisesti kolmessa kuukaudessa tai viimeistään kuudessa kuukaudessa.
Päivystyksellistä ja kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan sairauden luonteen edellyttämällä tavalla. Päijät-Hämeen keskussairaalassa ovat käytössä kansallisen suosituksen mukaiset kiireellisyysluokitukset Hoidon saatavuutta koskevat tiedot ovat saatavilla Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän internetsivuilla osoitteessa http://www.phsotey.fi/opt/?ohje_tyyppi=T.
 

Sivu päivitetty: 22.12.2014