PienennäSuurenna

PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYSYHTYMÄ

ETUSIVU YHTYMÄ HENKILÖSTÖ PÄÄTÖKSENTEKO TALOUS TILASTOT LOMAKKEET YHTEYSTIEDOT PHSOTEY Facebookissa PHSOTEY Twitterissä PHSOTEY YouTubessa Instagram

 

PALVELUPISTEITÄ

Kahvio

Sairaalan kahvio sijaitsee pääaulan yhteydessä. Kahvio on normaalisti avoinna maanantaista perjantaihin kello 7.30 - 18.45 ja viikonloppuisin kello 12 - 18.45. Kahvio on suljettuna remontin vuoksi 8.-22.9. Remontin ajan päiväkirurgian omahoitopisteessä on kolikoilla toimiva välipala- ja juoma-automaatti. Myös vuodeosastosiiven 6. kerroksen hissiaulassa on lisäksi juoma-automaatti.

Yhteispäivystyskeskus Akuutti24:n pääaulassa on juoma- ja välipala-automaatit sekä kahviautomaatti, joka toimii euron kolikoilla. Mikroaaltouunit ruuan lämmittämiseen löytyvät Akuutti24:ssä pääaulasta sekä lastenpäivystyksen odotustiloista.

Kioski ja kukkakioski

Kioski ja kukkakioski sijaitsevat pääaulassa. Kioski on normaalisti avoinna maanantaista perjantaihin kello 8 - 18.45 ja viikonloppuisin kello 12 - 18.45. Kioski on suljettuna remontin vuoksi 8.-22.9. Kun kioski on avoinna, sieltä saa myös postimerkkejä ja puhelukortteja.

Kukkakioski on normaalisti avoinna ma-to, la kello 12.00 - 18.45 ja pe kello 12-17. Kukkakioski on suljettuna remontin vuoksi 8.-22.9. Kun kioski on avoinna, sunnuntaisin on saatavilla valmiita kimppuja, mutta ei sidontapalvelua. Kukkien puhelintilausten vastaanotto on loppunut 1.1.2014.

Löytötavarat

Löytötavarat viedään sairaalan neuvontaan pääaulaan.

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatti sijaitsee ulko-oven vieressä sairaalan pääaulassa.

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamo Laine toimii kahvion vieressä pääaulassa. Se on avoinna ma - pe kello 9 - 17.

Posti

Keskussairaalan postiosoite on
PHKS, Keskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI

Postilaatikko on pääaulassa neuvonnan vieressä. Postimerkkejä myy kahvion kioski.

Vaatesäilytys

Käydessänne poliklinikalla tai vierailulla sairaalassa, voitte jättää ulkovaatteenne pääaulaan maksuttomaan naulakkoon (vartioimaton).

 

Sivu päivitetty: 08.09.2014